• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

  

“Bouwtechnische/bouwkundige keuring(en) voor inzicht in risico’s en kansen van uw woonhuis”      

"KEURING VANAF € 285,00" 

Bel voor meer informatie 0641106161

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

aankoopkeuring den bosch

Aankoopkeuring Den Bosch nodig?

Ben jij op zoek naar aankoopkeuring Den Bosch? HVN vastgoedkeuringen is de perfecte partner als het gaat om woningkeuring, meeloopkeuring, NHG-keuring, aankoopkeuring, verkoopkeuring, bouwkundige keuring, bouwinspectie en bouwbegeleiding bij onderhoud en verbouw van uw vastgoed. Ook bij gebreken en tekortkomingen van uw woning, staan wij u graag bij met een bouwkundige keuring en ons advies. Daarmee voldoet u al voor een deel aan uw onderzoeksplicht bij het aankopen van uw woning. Wilt u graag een woning kopen, maar twijfelt u over de bouwspecificaties? Het is een grote stap om een woning te kopen en daarom moet u wel weten wat u koopt. Om zeker te weten dat uw koop, geen miskoop wordt, geven wij u advies op maat. Wij geven u de zekerheid dat u niet voor verrassingen zal komen te staan door middel van onze aankoopkeuring Den Bosch.

Hoe werkt een aankoopkeuring Den Bosch?

Op zoek naar een aankoopkeuring Den Bosch? Wat houdt een aankoopkeuring nou eigenlijk precies in? Heeft u deze keuring verplicht nodig voordat u het huis definitief koopt? U heeft de aankoopkeuring niet perse nodig bij het kopen van uw woning, maar het zorgt er wel voor dat u weet wat voor een huis u koopt. Wij sturen een experts langs, die de woning volledig voor u naloopt. Na het bezoek ontvangen wij een uitgebreide rapportage die wij grondig met u doornemen. Zo weet u precies wat onze expert heeft ondervonden in het huis. In deze rapportage staat helder en duidelijk uitgelegd welke extra kosten u kunt verwachten wat betreft de onderdelen die aan de woning verbeterd moeten worden om het goed leefbaar te maken. In deze rapportage staan de verwachte kostenposten op zowel lange als korte termijn beschreven. HVN Vastgoedkeuringen biedt u zekerheid bij het kopen van uw droomhuis met een degelijke aankoopkeuring Den Bosch.

Een aankoopkeuring Den Bosch aanvragen

Wij zijn een onafhankelijke partij die altijd een bezoek brengt aan de woning. Wij bieden voor u een eerlijk en net tarief. U betaalt bij ons niet teveel! Al ruim 20 jaar zijn wij actief in de regio Den Bosch op het gebied van aankoopkeuringen. Aankoopkeuring Den Bosch is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast een aankoopkeuring kunt u bij ons ook terecht voor een verkoopkeuring of voor een bouwtechnische keuring. Wij helpen u graag om uw toekomstige woning goed te leren kennen. Wilt u graag informatie ontvangen over aankoopkeuringen vanuit HVN vastgoedkeuringen? U kunt bij ons vrijblijvende informatie opvragen. Wij staan u ook altijd te woord op ons kantoor in Drunen.

Waarom wij?

  • Rapportage binnen 48 uur
  • Direct persoonlijk contact
  • Hoge klanttevredenheid