• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

                                                                                                                                        Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

aankoopkeuring eindhoven

Aankoopkeuring Eindhoven nodig?

Bent u op zoek naar een aankoopkeuring Eindhoven? Dan bent u bij HVN Vastgoedkeuringen aan het juiste adres. Voor al uw vragen omtrent een aankoopkeuring Eindhoven vertel ik u graag wat ik voor u kan betekenen. HVN Vastgoedkeuringen geeft u inzicht in de huidige staat van het pand dat u wilt kopen. Ik breng voor u in kaart wat de huidige staat van het pand is en zie welke eventuele bouwkundige tekortkomingen er zijn. Als u een huis wilt kopen bent u uiteraard erg enthousiast. Door uw enthousiasme kunt u veel aspecten van het huis over het hoofd zien. Dit is begrijpelijk, maar u wilt niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarom is het belangrijk dat u van tevoren een aankoopkeuring laat uitvoeren door HVN Vastgoedkeuringen. Zo voorkomt u narigheid achteraf en weet u precies waar u aan toe bent. 

Aankoopkeuring Eindhoven bij HVN Vastgoedkeuringen

U bent bij HVN Vastgoedkeuringen in Drunen aan het juiste adres voor al uw bouwkundige keuringen en onderhoudsindicaties voor uw gewenste woning of pand. U krijgt inzicht in wat u koopt of verkoopt. Een aankoopkeuring Eindhoven is een bouwkundige keuring. Met dit rapport geeft u de koper van uw woning of pand meer inzicht in de bevindingen van de aankoopadviseur. U kunt ook uw rapport gebruiken voor het aanvragen van een lening of krediet waarbij een bouwkundig rapport vereist is. HVN Vastgoedkeuringen biedt u bouwtechnische en bouwkundige keuringen om uw inzicht te vergroten in risico's en kansen van uw woonhuis. 

U ontvangt van HVN Vastgoedkeuringen een keurig uitgebreid rapport bij uw aankoopkeuring Eindhoven. Als u een aankoopkeuring uit laat voeren voldoet u voor een deel aan de onderzoeksplicht die u als koper heeft. U heeft bij HVN Vastgoedkeuringen altijd direct en persoonlijk contact. U bent bij ons aan het juiste adres voor een aankoopkeuring Eindhoven en verkoop keuringen, bouwtechnische keuringen en bouwinspecties. HVN Vastgoedkeuringen staat bekend om zijn open en betrouwbare werkwijze en communicatie. Wij bieden u een snelle, gedegen dienstverlening en een eerlijk en net tarief. 

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk eens op de website, daar vindt u verdere informatie over de aangeboden diensten. Voor vragen over de aankoopkeuringen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Waarom HVN?

  • Onafhankelijk advies
  • Open werkwijze en communicatie
  • Snelle en gedegen dienstverlening
  • Eerlijk en net tarief
  • Kundig en betrouwbaar