• HVN Vastgoedkeuring
 

 

“Bouwtechnische/bouwkundige keuring(en) voor inzicht in risico’s en kansen van uw woonhuis”      

"KEURING VANAF € 285,00" 

Bel voor meer informatie 0641106161

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

aankoopkeuring tilburg

Aankoopkeuring Tilburg nodig?

Heeft u een aankoopkeuring Tilburg nodig? Woont u in de omgeving van Tilburg en bent u op zoek naar een erkend professioneel bedrijf die u kan voorzien van een aankoopkeuring van uw woning of pand? Zoekt u dan niet verder! De specialisten van HVN Vastgoedkeuringen staan voor u klaar! Voor het realiseren van een aankoopkeuring Tilburg bent u bij ons op het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij vele klanten geholpen met het onderzoeken van een bestaande of nieuwe woning. Wij brengen graag voor u in kaart wat de risico's en de kansen zijn van uw woning. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u snel een kijkje op onze website en zie wat wij voor u kunnen doen. 

Aankoopkeuring Tilburg bij HVN Vastgoedkeuringen

Voor een aankoopkeuring Tilburg bent u bij HVN Vastgoedkeuringen in goede handen. Al vanaf 1986 zijn wij onderlegd in het realiseren van bouwkundige rapporten. In de loop der jaren zijn wij steeds verder gegroeid en zijn wij een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. Wij komen graag naar u toe in Tilburg of omgeving. Tijdens een aankoopkeuring doorlopen wij de woning. Wij keuren de woning alleen visueel. Dit wil zeggen dat wij niets ontmantelen of verschuiven om de woning beter te checken. Wij zien wat onze ogen zien. Wij onderzoeken uw kitwerk, hang en sluitwerk, riolering, keuken, badkamer en dakpannen. Door goed rond te kijken in uw woning en een uitgebreid rapport te maken krijgen wij goed in beeld wat de risico's en kansen zijn van uw woning. Zo komt u niet voor verrassingen te staan na de aankoop van uw woning. Wij brengen de risico's inzichtelijk. Het is geheel aan u wat u met onze bevindingen gaat doen. Wij zijn een onafhankelijke bedrijf en wij hebben geen belang bij de vervolgstappen die u moet ondernemen om de risico's te beperken in uw woning.  Wij zijn het adres voor uw aankoopkeuring Tilburg.

Meer weten van een aankoopkeuring?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u geïnteresseerd in een aankoopkeuring van uw woning? U kunt bij HVN Vastgoedkeuringen al vanaf 285 euro een keuring uit laten voeren. Zo voldoet u ook aan de onderzoeksplicht die u heeft als koper. U ontvangt van ons een uitvoerig rapport! U kunt bij ons terecht voor zowel aankoop en verkoop keuringen, als bouwtechnische keuringen en bouwinspecties. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact. Wij staan bekend om onze eerlijke en nette prijzen. Heeft u vragen over onze diensten? Wij staan u graag te woord.