• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

aankoopkeuring tilburg

Aankoopkeuring Tilburg nodig?

Heeft u een aankoopkeuring Tilburg nodig? Woont u in of in de omgeving van Tilburg en bent u op zoek naar een professionele bouwkundige die u kan voorzien van een aankoopkeuring Tilburg voor de woning of het pand dat u zou willen kopen? Zoek dan niet verder! De specialist van HVN vastgoedkeuringen staat voor u klaar om voor u een betrouwbare aankoopkeuring Tilburg te verzorgen. Voor het realiseren van een aankoopkeuring Tilburg bent u bij HVN op het juiste adres. In de afgelopen jaren zijn vele kopers u voorgegaan. HVN brengt voor u graag de staat van onderhoud in kaart om u te wijzen op de risico's en kansen van het te kopen object. Bent u benieuwd naar wat HVN voor u kan betekenen? Neem dan snel een kijkje op de website en zie wat HVN voor u kan betekenen.

Aankoopkeuring Tilburg bij HVN Vastgoedkeuringen

Voor een aankoopkeuring Tilburg bent u bij HVN vastgoedkeuringen op het juiste adres. Wij zijn al vanaf 1985 bekend in de bouw, wij weten dus precies waar wij op moeten letten. In de loop der jaren is HVN steeds verder gegroeid en heeft zich ontwikkeld als een betrouwbare partij in de bouw en later op het gebied van keuringen. HVN vastgoedkeuringen begeeft zich graag in en in de omgeving van Tilburg. Tijdens een aankoopkeuring Tilburg doorlopen we de gehele woning. De keuring is geheel visueel. Dit wil zeggen dat er niets ontmanteld of verplaatst wordt om de woning beter te checken. De keuring vindt plaats in het eigendom van een ander en dat moet gerespecteerd worden, daarom mag er niets uit elkaar worden gehaald. Bij de visuele keuring worden onderandere het metselwerk, timmerwerk, installaties, kit werk, hang en sluitwerk, riolering, keuken, badkamer, dakpannen, kruipruimte, daken etc. bekeken. Door goed de ogen de kost te geven en een uitgebreide rapportage voor u te maken, krijgt u een goed beeld van de risico's en de kansen van de woning. Dit alles om het risico op verrasingen achteraf tot een minimum te beperken. HVN maakt de eventuele risico's inzichtelijk voor nu en eventueel voor de toekomst. Het is geheel aan u wat u later met de gegevens en de bevindingen van de keuring gaat doen. Deze kunt u gebruiken bij uw onderhandelingen. HVN is een onafhankelijk bedrijf en heeft geen belang bij de door u te maken vervolg stappen die u na de keuring doet om eventueel de woning aan te kopen. HVN is het adres voor uw aankoopkeuring Tilburg.

Meer weten van een aankoopkeuring?

Bent u benieuwd naar wat HVN voor u kan betekenen? Bent u geinteresseerd in een aankoopkeuring van een woning? U kunt bij HVN vastgoedkeuringen uw keuring uit laten voeren. Door het uit laten voeren van een keuring voldoet u al aan de onderzoeksplicht die u als verkoper heeft. U ontvangt na de keuring binnen uiterlijk 48 uur na de keuring een uitgebreid rapport. U kunt bij HVN terecht voor zowel een aankoop als verkoop keuring, bouwtechnische keuringen, bouwinspecties, aankoop bezichtigingen en deel keuringen. U heeft bij HVN direct en persoonlijk contact. HVN staat bekend om zijn transparantie. Heeft u vragen neem dan geheel vrijblijvend contact op en informeer eens naar de mogelijkheden.

Waarom HVN?

  • Onafhankelijk advies
  • Open werkwijze en communicatie
  • Snelle en gedegen dienstverlening
  • Eerlijk en net tarief
  • Kundig en betrouwbaar