• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

aankoopkeuring tilburg

Aankoopkeuring Tilburg nodig?

Heeft u een aankoopkeuring Tilburg nodig? Woont u in de omgeving van Tilburg en bent u op zoek naar een professionele bouwkundige die u kan voorzien van een aankoopkeuring van uw woning of pand? Zoekt u dan niet verder! De specialist van HVN Vastgoedkeuringen staat voor u klaar! Voor het realiseren van een aankoopkeuring Tilburg bent u bij hvn op het juiste adres. In de afgelopen jaren zijn vele kopers u voorgegaan en  geholpen met het onderzoeken van een bestaande woning of bedrijfspand. Wij brengen graag voor u in kaart wat de risico's en de kansen zijn van uw woning. Bent u benieuwd wat hvn voor u kan betekenen? Neemt u snel een kijkje op de website en zie wat hvn voor u kan doen. 

Aankoopkeuring Tilburg bij HVN Vastgoedkeuringen

Voor een aankoopkeuring Tilburg bent u bij HVN Vastgoedkeuringen in goede handen. Al vanaf 1986 bekend in de bouw en dus een prima partij om voor u een aankoopkeuring te verzorgen. In de loop der jaren zijn wij steeds verder gegroeid en zijn wij een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. Wij komen graag naar u toe in Tilburg of omgeving. Tijdens een aankoopkeuring doorlopen wij de woning. Wij keuren de woning alleen visueel. Dit wil zeggen dat wij niets ontmantelen of verschuiven om de woning beter te checken. Wij beoordelen wat onze ogen zien. Wij onderzoeken onder andere het metselwerk, timmerwwerk, installaties, kitwerk, hang en sluitwerk, riolering, keuken, badkamer en dakpannen. Door goed rond te kijken in uw woning en een uitgebreid rapport te maken krijgen u een g oed beeld van de risico's en kansen van uw woning. Zo komt u niet voor verrassingen te staan na de aankoop van uw woning. HVN maakt de risico's inzichtelijk. Het is geheel aan u wat u met onze bevindingen gaat doen. HVN is een onafhankelijke bedrijf en heeft geen belang bij de vervolgstappen die u onderneemt om uiteindelijk het object wel of niet te kopen.  Hvn is het adres voor uw aankoopkeuring Tilburg.

Meer weten van een aankoopkeuring?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u geïnteresseerd in een aankoopkeuring van uw woning? U kunt bij HVN Vastgoedkeuringen al vanaf 285 euro een keuring uit laten voeren. Zo voldoet u ook aan de onderzoeksplicht die u heeft als koper. U ontvangt van ons een uitvoerig rapport! U kunt bij hvn terecht voor zowel een aankoop als verkoop keuring, bouwtechnische keuringen en bouwinspecties. U heeft bij hvn direct en persoonlijk contact. HVN staat bekend om zijn transoarantie. Heeft u vragen over de diensten van hvn? ik sta u graag te woord. 

Waarom wij?

  • Rapportage binnen 48 uur
  • Direct persoonlijk contact
  • Hoge klanttevredenheid