• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

    bouwkundig rapport breda

Bouwkundig advies Eindhoven nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig advies Eindhoven? Wilt u graag een woning kopen en wilt u een bouwkundig advies Eindhoven ontvangen? Wij helpen u graag bij het bouwkundig onderzoeken van de woning waar u interesse in heeft. U bent bij HVN vastgoedkeuringen aan het juiste adres als u advies op maat wilt of een bouwkundige keuring wilt laten uitvoeren. Wij vertellen u graag over de voordelen van het doen van een bouwkundige keuring. Door goede scholing en jarenlange ervaring weten wij waar we over praten.  Ons bouwkundig onderzoek of een bouwtechnische keuring wordt altijd uitgevoerd door een ervaren bouwkundig inspecteur. Wij geven u na het onderzoek een uitgebreid onafhankelijk rapport, waar alle bevindingen in te lezen zijn, zowel positieve als negatieve onderwerpen. Zaken waar wij op letten zijn schoorstenen, trappen, metsel- en tegelwerk, schilderwerk en hang- en sluitwerk. Vaak zaken waar u bij de eerste bezichtiging niet naar kijkt, omdat de eerste indrukken vaak laten zien wat u graag wilt zien. Een huis kopen is geen eenvoudige dagelijkse taak en daarom helpen wij u graag met een keuring. Hierdoor zult u niet zo snel meer tegen onverwachte kosten aan lopen na het aankoopproces.

Installatietechnisch bouwkundig advies Eindhoven

Naast het bouwkundig advies Eindhoven kunt u bij HVN Vastgoedkeuringen ook terecht voor een visueel installatietechnisch onderzoek. Hierin wordt er gekeken naar de centrale verwarming, riolering, sanitair, keuken, waterleidingen, gasinstallatie en elektrische installatie. Er wordt aandacht gegeven aan deze onderdelen, omdat die vaak duur uitvallen als kostenposten. Wij proberen daar waar mogelijk, de onderdelen op te splitsen tijdens het onderzoek. Dit komt omdat we dan pure aandacht kunnen schenken aan bepaalde onderdelen in het huis. Bent u benieuwd naar de kosten die een bouwkundig adviesrapport met zich mee brengt? Vraag vrijblijvend informatie aan.  

Bouwkundig advies Eindhoven bij HVN Vastgoedkeuringen

HVN Vastgoedkeuringen is gevestigd in Drunen. Wij zijn de specialist voor uw bouwkundig advies Eindhoven. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in de bouw. Wij weten waar wij over praten bij de vastgoedkeuringen. U verlaagt de onverwachte risico’s van uw woonhuis en u voldoet aan de onderzoeksplicht die u als koper van een woning heeft. Niet alleen voor de aankoopkeuringen bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor de verkoopkeuringen, bouwtechnische keuringen en bouwinspecties. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, omdat wij dan makkelijk en snel een terugkoppeling kunnen geven. Wij werken via een open en eerlijke werkwijze en de communicatie gaat via een vaste contactpersoon.

Waarom HVN?

  • Onafhankelijk advies
  • Open werkwijze en communicatie
  • Snelle en gedegen dienstverlening
  • Eerlijk en net tarief
  • Kundig en betrouwbaar