• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

bouwkundig onderzoek breda

Bouwkundig onderzoek Breda nodig?

Op zoek naar een bouwkundig onderzoek Breda? Bent u op zoek naar een bouwkundig onderzoek voor uw woning of pand in de omgeving van Breda? Zoek dan niet verder! Bij HVN Vastgoedkeuringen sta ik graag voor u klaar! Door mijn bouwkundige ervaring en kennis kan ik u goed van dienst zijn. Sinds 1986 heb ik ervaring in de bouwwereld. Deze kennis en ervaring zorgen er voor dat ik precies weet waar ik op moet letten bij een bouwkundig onderzoek. Door een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren voldoet u aan uw onderzoeksplicht bij het kopen of melding plicht bij het verkopen van uw woning. Bent u op zoek naar een bouwkundig onderzoek Breda voor uw huidige woning of voor uw gewenste woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ik vertel u graag meer over de diverse keuringsmogelijkheden.

Bouwkundig onderzoek Breda uit laten voeren

Een bouwkundig onderzoek Breda uit laten voeren door één specialist is een goede keuze! HVN staat bekend om zijn overzichtelijke en duidelijke rapporten. In de loop der jaren heeft HVN diverse onderzoeken afgerond en diverse opdrachtgevers nieuwe en duidelijke inzichten gegeven over de staat van de huidige of gewenste woning. In een bouwkundig onderzoeksrapport wordt uitvoerig beschreven wat de staat is van uw huidige woning of van uw nieuwe woning. HVN onderzoekt en beoordeelt alle onderdelen die zichtbaar zijn voor het oog. Het onderzoek richt zich op de staat van het onderhoud van de diverse onderdelen. Wij voorzien u van eerlijk en onafhankelijk advies. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat de mogelijke risico's van uw woning of pand zijn. Zo weet u van tevoren of er eventuele verbouwingskosten op uw pad komen en dat maakt de meerwaarde groot voor een bouwkundig onderzoek Breda.

Over HVN Vastgoedkeuringen

HVN Vastgoedkeuringen geeft u inzicht in de risico's en kansen van uw woning of pand. Na de inspectie ontvangt u een uitvoerig rapport. Door een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren voldoet u aan de onderzoeksplicht die u als koper heeft. HVN Vastgoedkeuringen realiseert voor u zowel de aankoop als verkoop keuringen van uw woning. Ook voor bouwtechnische keuringen, bouwkundige bezichtigingen en bouwinspecties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan bekend om ons persoonlijk contact en we houden de lijn graag kort, zodat u precies weet wat de vervolgstappen zijn. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Waarom HVN?

  • Onafhankelijk advies
  • Open werkwijze en communicatie
  • Snelle en gedegen dienstverlening
  • Eerlijk en net tarief
  • Kundig en betrouwbaar