• HVN Vastgoedkeuring
 

 

 

  

“Bouwtechnische/bouwkundige keuring(en) voor inzicht in risico’s en kansen van uw woonhuis”      

"KEURING VANAF € 285,00" 

Bel voor meer informatie 0641106161

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

bouwkundig onderzoek breda

Bouwkundig onderzoek Breda nodig?

Op zoek naar een bouwkundig onderzoek Breda? Bent u op zoek naar een bouwkundig onderzoek voor uw woning of pand in de omgeving van Breda? Zoekt u dan niet verder! De specialisten van HVN Vastgoedkeuringen staan voor u klaar! Door onze ervaring van de afgelopen jaren kunnen wij u goed van dienst zijn. Sinds 1986 hebben wij ervaring in de wereld van de bouwkundige onderzoeken. Door een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren voldoet u aan uw onderzoeksplicht bij het kopen of verkopen van uw woning. Bent u op zoek naar een bouwkundig onderzoek Breda voor uw huidige woning of voor uw gewenste woning? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Bouwkundig onderzoek Breda uit laten voeren

Een bouwkundig onderzoek Breda uit laten voeren door één van onze specialisten is een goede keuze! Wij staan bekend om onze eerlijkheid en duidelijke rapporten. In de loop der jaren hebben wij diverse onderzoeken afgerond en onze klanten nieuwe en duidelijke inzichten gegeven in de staat van de huidige of gewenste woning. In een bouwkundig onderzoeksrapport wordt uitvoerig beschreven wat de staat is van uw huidige woning of van uw nieuwe woning. Wij onderzoeken en beoordelen alle objecten die zichtbaar zijn voor het oog. Wij onderzoeken of deze objecten in een goede staat zijn, vervangen moeten worden of zelfs verwijderd. Dit is uiteraard geheel aan u. Wij voorzien u van eerlijk en onafhankelijk advies. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat de mogelijke risico's van uw woning of pand zijn. Zo weet u van tevoren of er eventuele kosten op uw pad komen en dat maakt de meerwaarde groot voor een bouwkundig onderzoek Breda.

Over HVN Vastgoedkeuringen

HVN Vastgoedkeuringen geeft u inzicht in de risico's en kansen van uw woning of pand. Na ons onderzoek ontvangt u van ons een uitvoerig rapport. Wij voeren al een bouwkundig onderzoek uit vanaf 285 euro. Door een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren voldoet u aan de onderzoeksplicht die u als koper heeft. HVN Vastgoedkeuringen realiseert voor u zowel de aankoop als verkoop keuringen van uw woning. Ook voor bouwtechnische keuringen en bouwinspecties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan bekend om ons persoonlijk contact. Wij houden de lijnen kort, zodat u precies weet wat de vervolgstappen zijn die wij ondernemen voor het onderzoeken van uw woning of pand.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. U kunt ons ook vrijblijvend benaderen. Wij staan u graag te woord.