• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

bouwkundig onderzoek eindhoven

Bouwkundig onderzoek Eindhoven nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig onderzoek Eindhoven? Wilt u graag inzicht in de huidige situatie van uw woning? Dan bent u bij HVN Vastgoedkeuringen aan het juiste adres. U kunt bij HVN terecht voor een uitgebreid bouwkundig onderzoek Eindhoven. Ik bied u een deskundig advies. Het bouwkundig onderzoek of de bouwtechnische keuring wordt door een deskundige en ervaren bouwkundige inspecteur uitgevoerd. Zo bent u verzekerd van een duidelijk en onafhankelijk rapport. Tijdens een bouwkundig onderzoek wordt er onder andere gelet op schoorstenen, trappen, metsel- en tegelwerk, schilderwerk en hang- en sluitwerk. U bent bij ons verzekerd van een uitgebreid onderzoek. 

Installatietechnisch bouwkundig onderzoek Eindhoven

Heeft u een bouwkundig onderzoek Eindhoven nodig? U kunt bij HVN Vastgoedkeuringen terecht voor een bouwkundig onderzoek waar in ook aandacht wordt besteed aan de installaties. HVN beoordeelt voor u de verwarming, riolering, sanitair, keuken, waterleidingen, gasinstallatie en elektrische installatie. Al deze onderdelen worden voor zover mogelijk en visueel waarneembaar meegenomen in de beoordeling. Het is niet de bedoeling onderdelen te ontkoppelen om onderzoek uit te kunnen voeren. Is dit wel van belang dan wordt in het rapport verwezen naar een nader onderzoek. De kosten van een bouwtechnische keuring en inspectie zijn op aanvraag. 

Over HVN Vastgoedkeuringen

HVN Vastgoedkeuringen is gevestigd in Drunen en de specialist voor uw bouwkundig onderzoek Eindhoven. Wij zijn al sinds 1986 bekend in de bouwsector. Wij weten hierdoor precies waar wij op moeten letten bij een onderzoek. U bent bij HVN op het juiste adres voor al uw vragen omtrent bouwtechnische keuringen en bouwkundig onderzoek. Laat u een onderzoek uitvoeren door HVN Vastgoedkeuringen dan ontvangt u van ons een uitvoerig rapport. Door gebruik te maken van onze diensten krijgt u inzicht in de risico's en kansen van uw woonhuis en u voldoet aan de onderzoeksplicht die u als koper van een woning heeft. U kunt bij HVN terecht voor zowel aankoop als verkoop keuringen en voor bouwtechnische keuringen en bouwinspecties. Ik bied u een open en eerlijke communicatie en werkwijze. HVN staat bekend om zijn snelle en gedegen dienstverlening en biedt u een eerlijk en net tarief. U kunt ervan op aan dat HVN een kundige en betrouwbare partij is en absoluut onafhankelijk. U bent bij ons aan het juiste adres voor het realiseren van een deskundig rapport. 

Heeft u interesse in de aangeboden diensten en wilt u meer informatie over een bouwkundig onderzoek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ik bespreek graag met u de passende mogelijkheden. U kunt mij telefonisch en per e-mail bereiken. Ik sta u graag te woord en vertel u graag meer over de mogelijkheden van onderzoeken en keuringen.

Waarom HVN?

  • Onafhankelijk advies
  • Open werkwijze en communicatie
  • Snelle en gedegen dienstverlening
  • Eerlijk en net tarief
  • Kundig en betrouwbaar