• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

bouwkundig rapport breda

Bouwkundig rapport Breda nodig?

Op zoek naar een bouwkundig rapport Breda? Bent u op zoek naar inzicht in uw bestaande woning of wilt u meer inzicht in de woning die u graag zou kopen? Dan kan een bouwkundig rapport uitkomst bieden! Door een bouwkundig rapport te laten maken door een ervaren inspecteur krijgt u binnen no time een vakkundig rapport overhandigd met de mogelijke risico's en/of kansen van uw bestaande woning of gewenste woning. Woont u in de buurt van Breda of heeft u een woning gevonden in Breda? HVN Vastgoedkeuringen komt graag naar u toe! Voor een bouwkundig rapport Breda bent u bij ons aan het juiste adres. U ontvangt een deskundig rapport van HVN waarmee u uit de voeten kunt. Wilt u meer weten over een bouwkundig rapport Breda? Wij beantwoorden graag al uw vragen over een bouwkundig rapport. 

Bouwkundig rapport Breda uit laten voeren

Heeft u een bouwkundig rapport Breda nodig? Wilt u voldoen aan uw onderzoeks- of mededelingsplicht? Bent u benieuwd wat de huidige staat is van uw woning of wilt u inventariseren welk onderhoud u in de toekomst uit moet voeren aan uw woning? Bent u van plan om een deel van uw woning te renoveren of wilt u uw woning snel verkopen en bent u daarom op zoek naar een bouwkundig rapport? HVN maakt voor u graag een bouwkundig rapport van uw woning of pand. U brengt door middel van een bouwkundig rapport de risico's en kansen in kaart. Zo weet u waar u aan toe bent en welke onvoorziene risico's een woning met zich meebrengt. Het bouwkundige rapport wordt, nadat de bouwkundige keuring is uitgevoerd, geschreven en opgeleverd. HVN is het adres voor uw bouwkundig rapport Breda.

Open en eerlijke werkwijze

HVN Vastgoedkeuringen is al sinds 1986 actief binnen de bouwsector. Hierdoor weten wij precies waar wij op moeten letten bij een bouwkundige inspectie. Wij zijn een onafhankelijke partij en hebben geen belang in de uitkomst van uw rapport. HVN staat daarom bekend om de open en eerlijke werkwijze en communicatie. Daarnaast bieden wij een snelle en gedegen dienstverlening. HVN Vastgoedkeuringen biedt u een net tarief aan. U bent bij HVN aan het juiste adres voor bouwtechnische en bouwkundige keuringen voor inzicht in risico’s en kansen van uw woonhuis. Neemt u een kijkje op de website en laat u verrassen door de vele diensten die HVN u aanbiedt. Heeft u vragen over de bouwtechnische onderzoeken of over een bouwkundig rapport? U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u graag vrijblijvend advies. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat het ons dan gerust weten.

Waarom HVN?

  • Onafhankelijk advies
  • Open werkwijze en communicatie
  • Snelle en gedegen dienstverlening
  • Eerlijk en net tarief
  • Kundig en betrouwbaar