• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

     bouwkundig rapport breda

Bouwkundig rapport Den Bosch nodig?

Bent u op zoek naar bouwkundig rapport Den Bosch? Wilt u graag inzicht creëren over uw bestaande woning of voor een woning waar u interesse in heeft? Wij leveren u na het bouwkundig onderzoek een bouwkundig rapport Den Bosch aan. Hierin staan alle onderzoeksresultaten. Wij houden hierin niets voor u achter. We tonen resultaten die goed voor u uitpakken, maar ook resultaten minder positief zijn. Wij laten onze keuringen door een onafhankelijke inspecteurs uitvoeren en hanteren een open en eerlijke werkwijze. Wij bespreken met u alle resultaten die uit het rapport komen. Wij vinden het belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de werkzaamheden die uitgevoerd zijn door ons. Een snelle en gedegen dienstverlening is bij ons een pre. U hoeft geen weken te wachten. Wij zorgen ervoor dat u snel en gemakkelijk uw beslissing kunt nemen om het huis te kopen of juist niet.

Bouwkundig rapport Den Bosch uit laten voeren

Op zoek naar een bouwkundig rapport Den Bosch? Wist u dat u bij het aankopen van een woning een onderzoeks- of mededelingsplicht heeft? Dit geldt overigens wel voor bestaande woningen. U ontvangt van ons een uitvoerig rapport waar alles in beschreven staat. Wij geven u inzicht in de huidige staat van uw woning. Wij willen u graag inzicht geven in het onderhoud dat er aan zit te komen, of juist nog jaren niet aan de orde is. Bent u van plan om een deel van uw woning te renoveren of wilt u uw woning snel verkopen en bent u daarom op zoek naar een bouwkundig rapport? Het maakt voor ons niet uit welke reden erachter zit. Wij passen onze keuring aan naar uw wensen. U weet met bouwkundig rapport Den Bosch precies waar u aan toe bent en welke onvoorziene risico's een woning met zich meebrengt. Het bouwkundige rapport wordt, nadat de bouwkundige keuring is uitgevoerd, geschreven en opgeleverd. Wij zijn het adres voor uw bouwkundig rapport Den Bosch.

Open en eerlijke werkwijze

Als u een bouwkundig rapport bij ons wilt laten uitvoeren dan mag u bij ons het volgende verwachten. Wij zijn absoluut onafhankelijk. Hanteren een open en eerlijke werkwijze en onze communicatie betreft korte lijntjes. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en gaan daarom graag een persoonlijk gesprek met u aan. Wij leveren een snelle en gedegen dienstverlening. Bij ons betaalt u nooit te teveel. Wij hebben een eerlijk en net tarief en voor dat tarief staan wij u altijd te woord. Ook als het rapport allang gedaan is. Verder zijn wij een kundige en betrouwbare partij. Wij hebben als bedrijf geen belang in de uitkomst van uw rapport en dat is juist fijn bij ons.

Waarom HVN?

  • Onafhankelijk advies
  • Open werkwijze en communicatie
  • Snelle en gedegen dienstverlening
  • Eerlijk en net tarief
  • Kundig en betrouwbaar