• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

bouwkundig rapport dordrecht

Bouwkundig rapport Dordrecht nodig?

Wilt u uw woning in Dordrecht verkopen of heeft u een woning in Dordrecht op het oog? Wilt u graag weten wat de kansen en de risico's zijn van deze woning? Dan is het een goed idee om een bouwkundig rapport Dordrecht te laten maken. Bij HVN Vastgoedkeuringen nemen wij dit graag voor u uit handen. Het specialisme van HVN is er om voor u een professioneel en gedegen onderzoeksrapport uit te brengen. In dit onderzoek beschrijven wij gedetailleerd wat de risico's en de kansen van uw gewenste woning of uw huidige woning zijn. Wilt u meer weten over de diensten van HVN voor een bouwkundig rapport Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over. 

Persoonlijk contact bij HVN Vastgoedkeuringen

Heeft u een bouwkundig rapport Dordrecht nodig? Bent u op zoek naar een specialist in het onderzoeken en maken van een bouwkundig rapport? HVN Vastgoedkeuringen heeft al vanaf 1986 ervaring in de bouwkundige wereld. U bent bij HVN verzekerd van een eerlijk en reëel advies over de kansen en de risico's van uw huidige of gewenste woning. Bij HVN Vastgoedkeuringen is persoonlijk contact erg belangrijk. Hiermee blijven de lijntjes kort en weet ik precies wat u van ons verwacht. Daarnaast weet u exact wat u van de diensten van ons mag verwachten. Na de keuring bieden wij u een net en overzichtelijk bouwkundig rapport Dordrecht aan. 

Voldoe aan de onderzoeksplicht die u als koper heeft

U bent als koper verplicht om een onderzoek te doen naar het object wat u zou willen kopen. Met een bouwkundig rapport over de woning kunt u dit onderbouwen en aantonen dat u aan uw onderzoeksplicht heeft voldaan. Ook als u een woning wilt verkopen adviseren wij u om een bouwkundig rapport te laten maken. Door te voldoen aan de onderzoeksplicht die u heeft als koper bent u van tevoren op de hoogte van de eventuele risico's en kansen die de woning met zich meebrengt. Tijdens een onderzoek doorlopen wij de woning. Wij constateren en onderzoeken de huidige staat van de woning. Hierbij kunt u denken aan een inspectie van uw dakpannen, kitwerk, sanitair en ramen. Alle objecten die met het blote oog te zien zijn, worden meegenomen in ons onderzoek en zo ook in ons bouwkundige rapport. HVN Vastgoedkeuringen verzorgt zowel de aankoop als de verkoopkeuringen. Ook voor bouwtechnische keuringen en bouwinspecties bent u bij ons aan het juiste adres. 

Meer weten over een bouwkundige rapport Dordrecht?

Wilt u meer weten over onze aangeboden diensten? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt uw vragen vrijblijvend aan ons stellen. Wij staan u graag te woord.

Waarom HVN?

  • Onafhankelijk advies
  • Open werkwijze en communicatie
  • Snelle en gedegen dienstverlening
  • Eerlijk en net tarief
  • Kundig en betrouwbaar