• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

 

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

bouwkundig rapport eindhoven

Bouwkundig rapport Eindhoven nodig?

Zoekt u een vakkundig bureau waar u terecht kunt voor een bouwkundig rapport Eindhoven? HVN Vastgoedkeuringen helpt u graag! Met mijn jarenlange ervaring voer ik graag uw bouwonderzoek uit. Sinds 1986 heb ik ervaring binnen de bouw. Hierdoor weet ik exact waar ik op moet letten bij een bouwkundige onderzoek. U bent bij ons op het juiste adres als u op zoek bent naar een onafhankelijke en betrouwbare partij voor bouwkundige keuringen. Een bouwkundig rapport Eindhoven is van belang als u wilt onderzoeken wat de staat van uw woning of pand is. Ook nadat u uw pand of woning heeft gekocht is het altijd nog mogelijk om een bouwkundig rapport uit te laten voeren. Ik bied u een deskundig en betrouwbare inspectie. Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik bespreek graag met u de passende mogelijkheden.

Bouwkundig rapport Eindhoven bij HVN Vastgoedkeuringen

Heeft u een bouwkundig rapport Eindhoven nodig? HVN Vastgoedkeuringen verzorgt al jaren keuringen in de regio en ver daarbuiten. U bent bij ons aan het juiste adres voor het realiseren van een deskundig bouwkundig onderzoek aan uw woning of pand. Tijdens een bouwtechnische en bouwkundige keuring krijgt u inzicht in de risico's en kansen van uw woonhuis. Na deze keuring, krijgt u een uitvoerig rapport. Daarnaast voldoet u gelijk aan de onderzoeksplicht die u als koper heeft. U heeft bij ons altijd persoonlijk contact. U kunt bij mij terecht voor zowel aankoop als verkoop keuringen, bouwtechnische keuringen en bouwinspecties. U kunt van mij verwachten dat ik onafhankelijk ben en geen baat heb bij de uiteindelijke verkoop van de woning, of niet. Ik bied een snelle en gedegen dienstverlening met open en eerlijke communicatie. U vindt bij ons een eerlijk en net tarief voor het realiseren van een bouwkundig rapport Eindhoven. HVN is uw kundige en betrouwbare partij voor uw bouwinspecties.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in mijn diensten en wilt u meer informatie over de bouwkundige rapporten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik kan het me goed voorstellen dat u nog een aantal vragen heeft. In een vrijblijvend gesprek bespreek ik met u graag de eventuele vragen. In dit gesprek leg ik u ook graag uit hoe ik een bouwkundig onderzoek uitvoer. Op de website vindt u ook informatie over een aankoop keuring. Ook dit is mogelijk bij HVN Vastgoedkeuringen. 

Waarom HVN?

  • Onafhankelijk advies
  • Open werkwijze en communicatie
  • Snelle en gedegen dienstverlening
  • Eerlijk en net tarief
  • Kundig en betrouwbaar