• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

 

  

“Bouwtechnische/bouwkundige keuring(en) voor inzicht in risico’s en kansen van uw woonhuis”      

"KEURING VANAF € 285,00" 

Bel voor meer informatie 0641106161

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

bouwkundig rapport eindhoven

Bouwkundig rapport Eindhoven nodig?

Zoekt u een vakkundig bureau die u kan voorzien van een bouwkundig rapport Eindhoven? HVN Vastgoedkeuringen helpt u graag! Door onze jarenlange ervaring voeren wij graag uw bouwonderzoek uit. Sinds 1986 zijn wij een begrip in de regio en ver daarbuiten. U bent bij ons op het juistee adres als u op zoek bent naar een onafhankelijke en betrouwbare partij. Een bouwkundig rapport Eindhoven is van belang als u wilt onderzoeken wat de staat van uw woning of pand is. Ook nadat u uw pand of woning heeft gekocht is het altijd nog mogelijk om een bouwkundig rapport uit te laten voeren. Wij bieden u een deskundig en betrouwbare inspecteur. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u de passende mogelijkheden.

Bouwkundig rapport Eindhoven bij HVN Vastgoedkeuringen

Heeft u een bouwkundig rapport Eindhoven nodig? HVN Vastgoedkeuringen is al meer dan 30 jaar een begrip in de regio en ver daarbuiten. U bent bij ons aan het juiste adres voor het realiseren van een deskundig bouwkundig onderzoek aan uw woning of pand. Tijdens een bouwtechnische en bouwkundige keuring krijgt u inzicht in de risico's en kansen van uw woonhuis. Na deze keuring, die u al kan laten realiseren vanaf 285 euro, krijgt u een uitvoerig rapport. Daarnaast voldoet u gelijk aan de onderzoeksplicht die u als koper heeft. U heeft bij ons te allen tijde persoonlijk contact. U kunt bij ons terecht voor zowel aankoop als verkoop keuringen, bouwtechnische keuringen en bouwinspecties. U mag van ons verwachten dat wij onafhankelijk zijn, eerlijk zijn en een sterke communicatie hanteren. Wij bieden u een snelle en gedegen dienstverlening en open en eerlijke communicatie. U vindt bij ons een eerlijk en net tarief voor het realiseren van een bouwkundig rapport Eindhoven. Wij zijn een kundige en betrouwbare partij.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer informatie over onze bouwkundige rapporten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u nog een aantal vragen heeft. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag uw vragen. In dit gesprek leggen wij u ook graag uit hoe wij een bouwkundig onderzoek uitvoeren. Op onze website vindt u ook informatie over een aankoop keuring. Ook dit is mogelijk bij HVN Vastgoedkeuringen. Neemt u een kijkje op onze website en zie wat wij voor u kunnen betekenen. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag wat de passende mogelijkheden voor u zijn. 

Waarom wij?

  • Rapportage binnen 48 uur
  • Direct persoonlijk contact
  • Hoge klanttevredenheid