• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

bouwkundig rapport breda

Bouwkundig rapport Tilburg nodig?

Bent u op zoek naar een bouwkundig rapport Tilburg? Heeft u een woning op het oog waar u graag een bouwkundig rapport Tilburg voor wilt opstellen? Of heeft u een woning die u graag in de verkoop wilt doen en wilt u een technische keuring voor de kopers opstellen? Wij doen naast bouwkundige keuringen ook woningkeuringen, aankoopbezichtigingen, een NHG-keuring, aankoopkeuring, verkoopkeuring, bouwinspectie en bouwbegeleiding bij onderhoud en verbouw van uw vastgoed. In het bijgeleverde rapport staan alle onderzoeksresultaten. Wij laten u zien of er in korte tijd grote kosten te verwachten zijn.

Bouwkundig rapport Tilburg uit laten voeren

Wilt een bouwkundig rapport Tilburg laten opstellen? Een huis kopen doet u niet dagelijks en is een grote uitgave. Voordat u een huis koopt, wilt u graag weten wat de staat en kwaliteit is van de woning die u wilt kopen. In de rapportage die ik u presenteer, staat de huidige staat van de woning. U kunt het bouwkundig keuringsrapport tevens gebruiken als onafhankelijk document tijdens uw onderhandelingen. Als u aan kunt tonen dat er flinke kosten aan zitten te komen, kunt u hierover onderhandelen met de verkoper.

Open en eerlijke werkwijze

Onze bouwtechnische en bouwkundige keuringen geven inzicht in risico’s en kansen van uw toekomstige woning. Al onze bevindingen verwerken wij in een duidelijk bouwkundig rapport Tilburg. Wij zijn in de laatste jaren flink gegroeid! Wij staan voor directe, persoonlijke communicatie. U heeft bij ons een vaste contactpersoon waar u met al uw vragen terecht kunt. Wij hebben al sinds 1986 bouwkundige ervaring en weten dus precies waar het over gaat bij keuringen. HVN Vastgoedkeuringen is ontstaan vanuit een bouwbedrijf, hierdoor weten wij precies waar wij op moeten letten bij een keuring. Inmiddels hebben wij onze focus volledig gelegd op  vastgoedkeuringen. Of het nu gaat om een restauratieobject van 100 jaar oud, een woning van 5 jaar jong of zakelijk vastgoed, HVN vastgoedkeuringen is op de hoogte van de diverse bouwtechnieken. Ons werkterrein bevindt zich vooral in Noord-Brabant en dan specifiek tussen Tilburg en Den Bosch.  

Meer weten over bouwkundig rapport Tilburg

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Doordat u van ons een uitvoerig rapport ontvangt, komt u bij de koop niet voor onverwachte hoge kostenposten te staan. U weet waar u aan toe bent als u een keuring door HVN vastgoedkeuringen laat uitvoeren. Wij zijn gevestigd in Drunen en gaan graag met u in gesprek over uw wensen voor een bepaalde keuring. Wij staan bekend om onze eerlijke en nette prijzen. Heeft u vragen over keuringen? Laat het ons gerust weten!

 

Waarom HVN?

  • Onafhankelijk advies
  • Open werkwijze en communicatie
  • Snelle en gedegen dienstverlening
  • Eerlijk en net tarief
  • Kundig en betrouwbaar