• HVN Vastgoedkeuring

 

 

 

  

“Bouwtechnische/bouwkundige keuring(en) voor inzicht in risico’s en kansen van uw woonhuis”      

"KEURING VANAF € 285,00" 

Bel voor meer informatie 0641106161

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

bouwtechnische keuring eindhoven

Bouwtechnische keuring Eindhoven nodig?

Bent u op zoek naar een bouwtechnische keuring Eindhoven voor uw woning of pand? Bent u op zoek naar een betrouwbare en onafhankelijke specialist? Dan bent u bij HVN Vastgoedkeuringen in Drunen aan het juiste adres. Het kan zijn dat u graag een bouwtechnische keuring uit wilt voeren ondanks dat u al een tijdje in bezit bent van een woning. Door middel van een bouwtechnische keuring krijgt u meer inzicht in uw pand of woning. Voor het realiseren van een bouwtechnische keuring Eindhoven adviseren wij u om een deskundige en ervaren inspecteur in te schakelen. HVN Vastgoedkeuring beschikt over een deskundige inspecteur. U bent bij ons aan het juiste adres. 

Bouwtechnische keuring Eindhoven door HVN Vastgoedkeuringen

Indien u een bouwtechnische keuring Eindhoven laat uitvoeren door HVN Vastgoedkeuringen krijgt u meer inzicht in de kansen en risico's van uw woonhuis of pand. Wij garanderen u een uitvoerig bouwkundig rapport van uw pand of woning, wij bieden u persoonlijk contact en een specialist met al meer dan 30 jaar ervaring. U kunt bij HVN Vastgoedkeuringen al een keuring doen vanaf 285 euro! Wij regelen voor u zowel de aankoop als verkoop keuringen en de bouwtechnische keuring Eindhoven en bouwinspecties. U kunt van ons verwachten dat wij absoluut onafhankelijk zijn en een open en eerlijke werkwijze en communicatie aanbieden. Daarnaast bieden wij een snelle en gedegen dienstverlening aan. Wij zijn een kundige en betrouwbare partij voor al uw keuringen en bouwinspecties. U krijgt bij ons een eerlijk tarief.

Bouwkundige inspectie Eindhoven

Wilt u graag een bouwkundige inspectie laten uitvoeren? Vraagt u zich af wanneer u dit kan doen? Dit is op ieder moment mogelijk. Of u nu al jaren uw woning bewoont of dat u net een nieuwe woning heeft gekocht het is te allen tijde mogelijk om een bouwkundige inspectie uit te voeren. Ook als u wilt voldoen aan uw onderzoeks- of mededelingsplicht kunt u contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om een bouwkundige inspectie uit te laten voeren als u een inventarisatie van de staat van uw onderhoud wilt verrichten. Het bouwtechnische rapport wordt nadat de bouwkundige keuring is uitgevoerd uitgebreid beschreven en aan u overhandigd. 

Bent u benieuwd wat wij voor u voor kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze bouwkundige inspecties? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord en indien gewenst nemen ze zo spoedig mogelijk contact met u op.