• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

bouwtechnische keuring eindhoven

Bouwtechnische keuring Eindhoven nodig?

Bent u op zoek naar een bouwtechnische keuring Eindhoven? HVN is een betrouwbare en onafhankelijke specialist op het gebied van bouwtechnische keuringen. HVN Vastgoedkeuringen in Drunen is het adres waar u naar op zoek bent. HVN Vastgoedkeuringen is ontstaan vanuit een bouwbedrijf, maar richten ons inmiddels volledig op bouwtechnische keuringen. De kennis en ervaring die bij een bouwkundige keuring door HVN Vastgoedkeuringen wordt ingezet, is sinds 1986 opgedaan in de bestaande bouw. Het specialisme varieert van restauratie en renovatie tot onderhoud, herstel en het vaststellen van de staat van onderhoud. Bent u al langere tijd trotse eigenaar van uw woning of pand en wilt u alsnog een bouwtechnische keuring laten uitvoeren? Dan is HVN de partij om voor u de keuring uit te voeren. Ik geef u graag meer inzicht in de staat van onderhoud van uw pand of woning. HVN Vastgoedkeuring beschikt over een deskundige inspecteur die de bouwtechnische keuring Eindhoven bij u komt uitvoeren.  

Bouwtechnische keuring Eindhoven door HVN Vastgoedkeuringen

Heeft u een bouwtechnische keuring Eindhoven nodig? Ik vertel u zowel de kansen als risico’s tijdens de bouwtechnische keuring. HVN kent de woningmarkt goed en weet ook welke aanpassingen kunnen leiden tot een snellere verkoop. Hiervoor werkt HVN samen met andere specialisten. Ik garandeer u een uitvoerig bouwkundig rapport van uw bedrijfspand of woning, hierin staan alle bevindingen met een uitleg over de geinspecteerde onderdelen. Zo bent u volledig op de hoogte van de staat van onderhoud. Ik ben al meer dan 30 jaar bekend in de bouw, beheers het vak en weet waarover ik praat. Een ander voordeel van een bouwtechnische keuring Eindhoven door HVN is dat wij zeer scherpe tarieven hanteren. Ik verzorg voor u zowel de aankoop- als verkoopkeuring, bouwtechnische keuring Eindhoven en bouwinspecties. Ik ben van vele markten thuis.  

Bouwkundige inspectie Eindhoven

Of het nu gaat om een restauratieobject van 100 jaar oud, een woning van 5 jaar jong of zakelijk vastgoed. HVN Vastgoedkeuringen is op de hoogte van de diverse bouwtechnieken en –methoden die door de jaren heen zijn gebruikt. Ik ben voor u de perfecte partner bij woningkeuring, aankoop bezichtiging, NHG-keuring, aankoopkeuring, verkoopkeuring, bouwkundige keuring, bouwinspectie en bouwbegeleiding bij onderhoud en verbouw van uw vastgoed. Bij gebreken en tekortkomingen staan wij u graag bij met een bouwkundige keuring en advies op maat. Daarmee voldoet u gemakkelijk en snel voor een deel aan uw onderzoeksplicht.

Over HVN Vastgoedkeuringen

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Ik ga graag met u in gesprek over de woning waar de bouwtechnische keuring moet plaatsvinden. Daarna ben ik bereid het rapport met u te bespreken. Zo bent u volledig op de hoogte van de staat van uw woning en komt u niet voor verrassingen te staan.

Waarom HVN?

  • Onafhankelijk advies
  • Open werkwijze en communicatie
  • Snelle en gedegen dienstverlening
  • Eerlijk en net tarief
  • Kundig en betrouwbaar