• Over HVN Vastgoedkeuring

TRANSPARANT

De kennis van HVN vastgoedkeuringen is in de afgelopen 35 jaar in de bestaande bouw opgedaan. Gestart als leerling voor alle voorkomende werkzaamheden bij een groot bouwbedrijf en daar gewerkt in de nieuwbouw, restauratie en onderhouds dienst. Later als uitvoerder, planner en werkvoorbereider, daarbij steeds geinvesteerd in cursusen en opleidingen tot aan bouwkunde HBO.

Of het nu gaat om een restauratie-object van 100 jaar oud, een woning van 5 jaar jong of zakelijk vastgoed, HVN vastgoedkeuringen is op de hoogte van de diverse bouwtechnieken en -methoden die door de jaren heen zijn gebruikt. Ik ken en herken veel valkuilen, gebreken en tekortkomingen aan bouwkundige objecten en sta u graag bij met een bouwkundige keuring en mijn advies. Daarmee voldoet u al voor een deel aan uw onderzoeksplicht.

HVN vastgoedkeuringen is de perfecte partner bij woningkeuring, meeloopkeuringen (aankoop bezichtiging), NHG-keuring, aankoopkeuring, verkoopkeuring, bouwkundige keuring, bouwinspectie en bouwbegeleiding bij onderhoud en verbouw van uw vastgoed.

Tevens is het mogelijk om een deel keuring uit te laten voeren voorafgaand aan onderhouds werkzaamheden.

Wat mag u bij een bouwkundige keuring van mij verwachten?

 • een goede keuring, dus ook op het dak en in de kruipruimte

 • een onafhankelijk advies
 • een open werkwijze en communicatie

 • een snelle en gedegen dienstverlening

 • een markt conform tarief

 • een kundige en betrouwbare partij

VOOR WIE?
Mijn bouwkundige keuringen en diensten kunnen van belang zijn voor alle eigenaren en gebruikers van woningen en bedrijfspanden, huurders, verhuurders, kopers, beheerders van een Vereniging van Eigenaren, etcetera.

MIJN WERKWIJZE
Tijdens de bouwkundige keuring wordt de hele woning doorlopen. Alle onderdelen van de woning die bereikbaar en zichtbaar zijn, worden visueel beoordeeld. Wat is de staat van het onderdeel? Voldoet het aan zijn functie? Wat is er nodig aan onderhoud? Is iets te herstellen of is het beter om het te vervangen? En wat is er in de nabije toekomst te verwachten? Kortom: hoe gezond (of ongezond) is het pand? Dit alles geldt voor zover visueel waarneembaar én met de kanttekening dat er geen ontmanteling gedaan mag worden om onderzoek uit te voeren. We halen niets uit elkaar en we verplaatsen niets. We zijn immers op privé-gebied van een ander.

In dit laatste heb ik het bewust over we omdat u zelf natuurlijk bij dit feestje aanwezig mag zijn.

Met de aankoop van een woning gaat u een grote financiële verplichting aan. Het is dan ook logisch dat u wilt weten wat de staat en kwaliteit is van het pand dat u wilt kopen. Naast het feit dat mijn rapportage u inzicht verstrekt in de huidige staat van onderhoud van het object kunt u het bouwkundig keuringsrapport tevens gebruiken als onafhankelijk document tijdens uw onderhandelingen. De rapportage word digitaal als PDF-bestand aan u toegezonden.

Ik ben u hierbij heel graag van dienst en sta u graag te woord voor meer informatie en uitleg over de keuringen die ik aanbied.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

Christ van den Hoven 

Waarom HVN?

 • Onafhankelijk advies
 • Open werkwijze en communicatie
 • Snelle en gedegen dienstverlening
 • Eerlijk en net tarief
 • Kundig en betrouwbaar

 

pasfoto web