• HVN Vastgoedkeuring

TRANSPARANT

HVN vastgoedkeuringen is ontstaan vanuit een bouwbedrijf. Maar laat ik gelijk duidelijk zijn: het bouwbedrijf staat los van HVN vastgoedkeuringen. Ik zal u zowel voor, tijdens als na een eventuele keuring op geen enkele wijze als bouwer benaderen. Ik houd mijn werkzaamheden graag gescheiden en werk volledig transparant, zodat ik u een goede keuring kan aanbieden zonder enig belang of enige verplichting achteraf.

De kennis, ervaring en knowhow die bij een bouwkundige keuring door HVN vastgoedkeuringen wordt ingezet, is sinds 1986 opgedaan in de bestaande bouw, als gediplomeerd aannemer volgens Bouwend Nederland. Het specialisme varieert van restauratie en renovatie tot onderhoud, herstel en het vaststellen van de staat van onderhoud.

Of het nu gaat om een restauratie-object van 100 jaar oud, een woning van 5 jaar jong of zakelijk vastgoed, HVN vastgoedkeuringen is op de hoogte van de diverse bouwtechnieken en -methoden die door de jaren heen zijn gebruikt. Ik ken en herken veel valkuile

HVN vastgoedkeuringen is de perfecte partner bij woningkeuring, meeloopkeuring, NHG-keuring, aankoopkeuring, verkoopkeuring, bouwkundige keuring, bouwinspectie en bouwbegeleiding bij onderhoud en verbouw van uw vastgoed. n, gebreken en tekortkomingen en sta u graag bij met een bouwkundige keuring en mijn advies. Daarmee voldoet u al voor een deel aan uw onderzoeksplicht.

Mijn werkterrein bevindt zich in en rondom Brabant binnen een straal van ongeveer 50 kilometer vanaf Drunen. Ik richt me vooral op bouwkundige keuringen in de bestaande bouw in de regio Den Bosch, Tilburg en Breda. Maar uiteraard ben ik altijd bereid om verder te reizen. Mogelijk worden er dan wel extra kosten in rekening gebracht.

Wat mag u bij een bouwkundige keuring van mij verwachten?

  • een onafhankelijk advies

  • een open en eerlijke werkwijze en communicatie

  • een snelle en gedegen dienstverlening

  • een eerlijk en net tarief

  • een kundige en betrouwbare partij

VOOR WIE?

Mijn bouwkundige keuringen en diensten kunnen van belang zijn voor alle eigenaren en gebruikers van woningen en bedrijfspanden, huurders, verhuurders, kopers, beheerders van een Vereniging van Eigenaren, et cetera.

MIJN WERKWIJZE

Tijdens de bouwkundige keuring wordt de hele woning doorlopen, volgens een vaste procedure die steeds kritisch wordt bekeken en aangepast op bruikbaarheid en toepasbaarheid. Alle onderdelen van de woning die bereikbaar en zichtbaar zijn, worden visueel beoordeeld. Wat is de staat van het onderdeel? Voldoet het aan zijn functie? Wat is er nodig aan onderhoud? Is iets te herstellen of is het beter om het te vervangen? En wat is er in de nabije toekomst te verwachten? Kortom: hoe gezond (of ongezond) is het pand? Dit alles geldt voor zover visueel waarneembaar én met de kanttekening dat we geen ontmanteling mogen doen om onderzoek uit te voeren. We halen niets uit elkaar en we verplaatsen niets. We zijn immers op privé-gebied van een ander.

Tijdens de inspectie worden de kruipruimte (indien toegankelijk) en het dak (indien binnen de richtlijnen van de ARBO-wetgeving mogelijk) ook geïnspecteerd. Wilt u een bouwkundige keuring op hoogte, vraag dan naar de mogelijkheden.

De rapportages worden digitaal als PDF-bestand verzonden, maar kunnen, wanneer u dat liever wilt, op verzoek ook per post worden verstuurd (tegen betaling van € 12,50).

Met de aankoop van een woning gaat u een grote financiële verplichting aan. Het is dan ook logisch dat u wilt weten wat de staat en kwaliteit is van het pand dat u wilt kopen. Naast het feit dat mijn rapportage u inzicht verstrekt in de huidige staat van onderhoud van het object kunt u het bouwkundig keuringsrapport tevens gebruiken als onafhankelijk document tijdens uw onderhandelingen.

Ik ben u hierbij heel graag van dienst en sta u graag te woord voor meer informatie en uitleg over de keuringen die ik aanbied.

Christ van den hoven

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

Christ van den Hoven