• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

bouwkundig advies breda

Bouwkundig advies Breda nodig?

Heeft u een bouwkundig advies Breda nodig? Bent u op zoek naar bouwkundig advies voor uw woning in Breda? Heeft u een nieuwe woning gekocht of vindt u dat het tijd is om uw huidige woning door een expert te laten onderzoeken op risico's en/of kansen? Bij HVN Vastgoedkeuringen biedt ik u mijn diensten aan. Voor een bouwkundig advies Breda bent u bij hvn aan het juiste adres. Neemt u een kijkje op de website en zie wat ik voor u kan betekenen. Ik sta u graag te woord bij al uw vragen omtrent een bouwkundig advies voor uw woning of pand in Breda en omgeving.

Werkwijze voor een bouwkundig advies Breda

Het specialisme van HVN Vastgoedkeuringen is geheel ter uwer beschikking. Ik onderzoek voor u grondig uw bestaande of gewenste woning. Door een gedegen onderzoek uit te voeren brengt hvn de risico's van uw woning of pand in kaart. Hvn onderzoekt de diverse onderdelen in het pand visueel. Denkt u aan dakpannen, raamkozijnen, tegelwerk en kitwerk. Ook checkt Hvn de aanwezige installaties zoals uw verwarming, sanitair, keuken en riolering. Wij verplaatsen geen objecten! Wij onderzoeken alleen de objecten die wij met het oog kunnen waarnemen. Door een dergelijke opname kan ik aan u een duidelijke rapportage uitbrengen. Door gebruik te maken van de diensten van Hvn om te komen tot een bouwkundig advies Breda voldoet u aan uw onderzoeksplicht die u heeft als koper van een woning of een pand. 

Bouwkundig advies Breda geeft inzicht in risico's en kansen

De bouwtechnische en bouwkundige keuringen geven u inzicht in de risico’s en kansen van uw woonhuis. HVn geeft u graag een bouwkundig advies voor de mogelijkheden die uw huis biedt. U ontvangt van Hvn een uitvoerig rapport. U bent bij HVN Vastgoedkeuringen aan het juiste adres voor aankoop en verkoopkeuringen, maar ook voor bouwtechnische keuringen en bouwinspecties. U kunt bij ons al een keuring uit laten voeren vanaf 285 euro. Voor het vinden van een bouwkundig advies Breda bent u bij HVN Vastgoedkeuringen aan het juiste adres. Sinds 1986 bekend met de bouw en dus voldoende gespecialiseerd en in staat u mijn bouwkundige ervaring aan te bieden. 

Over HVN Vastgoedkeuringen

HVN Vastgoedkeuringen is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Dit komt mede doordat hvn een kundige en betrouwbare partij is, absoluut onafhankelijk en Hvn heeft een open en eerlijke werkwijze en communicatie. Hvn hanteeerd een eerlijk en net tarief en u weet precies waar u bij Hvn aan toe bent. Daarnaast vindt ik persoonlijk contact met u als klant en opdrachtgever erg belangrijk. Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen aangaande een bouwkundig advies Breda? Dan sta ik u graag te woord.

Waarom wij?

  • Rapportage binnen 48 uur
  • Direct persoonlijk contact
  • Hoge klanttevredenheid