• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

“Bouwtechnische/bouwkundige keuring(en) voor inzicht in risico’s en kansen van uw woonhuis”      

"KEURING VANAF € 285,00" 

Bel voor meer informatie 0641106161

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

bouwkundig advies breda

Bouwkundig advies Breda nodig?

Heeft u een bouwkundig advies Breda nodig? Bent u op zoek naar bouwkundig advies voor uw woning in Breda? Heeft u een nieuwe woning gekocht of vindt u dat het tijd is om uw huidige woning door een expert te laten onderzoeken op risico's en/of kansen? Bij HVN Vastgoedkeuringen bieden wij u onze dienstverlening aan. Voor een bouwkundig advies Breda bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u een kijkje op onze website en zie wat wij voor u kunnen betekenen. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen omtrent een bouwkundig advies voor uw woning of pand in Breda en omgeving.

Werkwijze voor een bouwkundig advies Breda

De specialisten van HVN Vastgoedkeuringen staan graag voor u klaar. Wij onderzoeken voor u grondig uw bestaande of gewenste woning. Door een gedegen onderzoek uit te voeren brengen wij de risico's van uw woning of pand in kaart. Wij onderzoeken de visuele objecten in het pand. Denkt u aan dakpannen, raamkozijnen, tegelwerk en kitwerk. Ook checken wij de aanwezige installatietechnieken zoals uw verwarming, sanitair, keuken en riolering. Wij verplaatsen geen objecten! Wij onderzoeken alleen de objecten die wij met het blote oog kunnen waarnemen. Door deze waarneming brengen wij uw kansen en risico's in kaart in een uitgebreid onderzoek. Door gebruik te maken van onze diensten van een bouwkundig advies Breda voldoet u aan uw onderzoeksplicht die u heeft als koper van een woning of een pand. 

Bouwkundig advies Breda geeft inzicht in risico's en kansen

De bouwtechnische en bouwkundige keuringen geven u inzicht in de risico’s en kansen van uw woonhuis. Onze specialisten geven u graag een bouwkundig advies voor de mogelijkheden die uw huis biedt. U ontvangt van ons een uitvoerig rapport. U bent bij HVN Vastgoedkeuringen aan het juiste adres voor aankoop en verkoopkeuringen, maar ook voor bouwtechnische keuringen en bouwinspecties. U kunt bij ons al een keuring uit laten voeren vanaf 285 euro. Voor het vinden van een bouwkundig advies Breda bent u bij HVN Vastgoedkeuringen aan het juiste adres. Sinds 1986 bieden wij u onze bouwkundige ervaring aan. 

Over HVN Vastgoedkeuringen

HVN Vastgoedkeuringen is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Dit komt mede doordat wij een kundige en betrouwbare partij zijn, absoluut onafhankelijk en wij hebben een open en eerlijke werkwijze en communicatie. Wij hanteren een eerlijk en net tarief en u weet precies waar u bij ons aan toe bent. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor een bouwkundig advies Breda? Wij staan u graag te woord.

Waarom wij?

  • Rapportage binnen 48 uur
  • Direct persoonlijk contact
  • Hoge klanttevredenheid