• HVN Vastgoedkeuring
  • HVN Bouwtechnische keuring
  • HVN Bouwtechnische inspectie

                                                                                                                                         Omdat je voor de kosten van een bouwkundige keuring niets kunt repareren!

bouwkundig advies breda

Bouwkundig advies Breda nodig?

Heeft u een bouwkundig advies Breda nodig? Bent u op zoek naar bouwkundig advies voor uw woning in Breda? Heeft u een nieuwe woning gekocht of vindt u dat het tijd is om uw huidige woning door een expert te laten onderzoeken op risico's en/of kansen? Bij HVN Vastgoedkeuringen bieden wij u deze inspectie diensten aan. Voor een bouwkundig advies Breda bent u bij HVN aan het juiste adres. 

Werkwijze voor een bouwkundig advies Breda

Het specialisme van HVN Vastgoedkeuringen is geheel tot uw beschikking. Ik onderzoek voor u grondig uw bestaande of gewenste woning. Door een gedegen onderzoek uit te voeren breng ik de risico's van uw woning of pand in kaart. Wij onderzoeken de diverse onderdelen in het pand visueel. Denk hierbij aan dakpannen, raamkozijnen, tegelwerk en kitwerk. Ook controleren wij de aanwezige installaties zoals uw verwarming, sanitair, keuken en riolering. Wij verplaatsen geen objecten! Wij onderzoeken alleen de objecten die wij met het oog kunnen waarnemen. Door een dergelijke opname kan ik aan u een duidelijke rapportage uitbrengen. Door gebruik te maken van een bouwkundig advies Breda voldoet u aan uw onderzoeksplicht die u heeft als koper van een woning of een pand. 

Bouwkundig advies Breda geeft inzicht in risico's en kansen

De bouwtechnische en bouwkundige keuringen geven u inzicht in de risico’s en kansen van uw woonhuis. HVN geeft u graag een bouwkundig advies voor de mogelijkheden die uw huis biedt. U ontvangt van ons een uitvoerig rapport. U bent bij HVN Vastgoedkeuringen aan het juiste adres voor aankoop en verkoopkeuringen, maar ook voor bouwtechnische keuringen en bouwinspecties. Voor het vinden van een bouwkundig advies Breda bent u bij HVN Vastgoedkeuringen aan het juiste adres. Sinds 1986 zijn wij bekend met de bouw. Wij weten dus precies waar wij op moeten leten bij een bouwkundig advies of inspectie.

Over HVN Vastgoedkeuringen

HVN Vastgoedkeuringen is een begrip in de regio. Dit komt mede doordat wij een kundige en betrouwbare partij is. Wij zijn absoluut onafhankelijk en bieden een open en eerlijke werkwijze. Daarnaast hanteren wij een eerlijk en net tarief. Vooraf weet u exact wat de keuring ggaat kosten, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact met u als klant en opdrachtgever erg belangrijk. Bent u benieuwd naar wat HVN voor u kan betekenen aangaande een bouwkundig advies Breda? Informeer gerust vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Waarom HVN?

  • Onafhankelijk advies
  • Open werkwijze en communicatie
  • Snelle en gedegen dienstverlening
  • Eerlijk en net tarief
  • Kundig en betrouwbaar